Суспільство

Хлопець впав з велосипеда й травмував шию: патрульні надавали йому допомогу (Відео)

Учора на вулиці 1-го Травня екіпаж патрульних помітив групу людей, які занепокоєно метушилася біля хлопця, який лежав на дорозі.

Виявилося, що юнак впав з велосипеда, вдарився головою і, ймовірно, пошкодив шию. Перехожі, які стали очевидцями падіння, почали допомагати потерпілому.

Патрульні також негайно кинулися на допомогу. Поки патрульний Богдан Ткачук тримав шию і голову пораненого та разом з іншими заспокоював його, його напарник Віктор Ковальчук спілкувався з очевидцями та передавав інформацію в чергову частину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Улов» патрульних Чернігова за вихідні: 2 ДТП та 9 водіїв з ознаками сп’яніння

З’ясувалося, що двоє друзів 18 та 19 років їхали на велосипедах. З невідомих причини молодший, який їхав позаду, наскочив на свого товариша попереду, і впав на асфальт. Окрім можливої травми шиї, у хлопця було розсічене підборіддя.

Поки чекали швидку, він час від часу втрачав свідомість, а коли приходив до тями, намагався піднятися. Тому, аби не зашкодити ще більше, було дуже важливо його заспокоїти і лишати нерухомим.

Прибувши на місце, лікарі зафіксували хлопцеві шию та на ношах перенесли до карети швидкої. Його шпиталізували до медзакладу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button