Суспільство

«Улов» патрульних Чернігова за вихідні: 2 ДТП та 9 водіїв з ознаками сп’яніння

Тривалі вихідні не для всіх учасників дорожнього руху минули без наслідків. Деякі водії після вживання алкоголю дозволили собі сісти за кермо. За три дні патрульні виявили 9 фактів керування авто громадянами, які перебували в стані сп’яніння.

Не обійшлося й без дорожньо-транспортних пригод, де одним з факторів став алкоголь. Таких ДТП патрульні зафіксували 2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині нетверезий мотоцикліст в’їхав у паркан

6 червня, майже дев’ята вечора. Один з екіпажів отримав інформацію, що на вулиці 1-го Травня сталася ДТП між автомобілями Volkswagen Vento та Volkswagen Transporter. Без потерпілих.

Прибувши на місце, інспектори з’ясували, що 41-річний водій Volkswagen Vento, здійснюючи маневр, не дотримався дистанції і зіткнувся з Volkswagen Transporter, який рухався попереду. Vento зазнав значних механічних пошкоджень, а гальмівний шлях становив 80 метрів.

Під час спілкування з водієм легковика охоронці порядку помітили у нього характерні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Лікар-нарколог підтвердив факт сп’яніння. Результат становив 2,21 проміле.

Інша пригода сталася 7 червня майже за аналогічної ситуації. На вулиці Незалежності Chevrolet Aveo зупинився на червоний сигнал світлофора. У цей час в нього ззаду в’їхав ВАЗ 211540. На щастя, обійшлося без травмованих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Семенівці автівка збила велосипедиста

Патрульні, що прибули на місце ДТП, під час з’ясування обставин звернули увагу на зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння у 26-річного водія ВАЗу. Чоловік погодився пройти медогляд. Результат – 2,06 проміле алкоголю.

В обох випадках інспектори склали адмінматеріали як за фактом скоєння ДТП, так і за фактом керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Так само і за всіма випадками виявлення водіїв з ознаками сп’яніння під час керування авто складені адміністративні протоколи.

Всі матеріали направлені до суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button