Суспільство

Хто вирішить проблемні питання постраждалих від вибухів поблизу Ічні

*Актуально

Депутати Ічнянської міської ради від партії «Наш край» Олена Бутурлим та Лариса Реус підтримують мешканців села Августівка, які постраждали від вибухів на військовому арсеналі у жовтні 2018 року.

Депутати регулярно спілкуються із жителями села, аби допомогти у вирішенні їхніх проблем. Люди незадоволені не виконанням або неякісним виконанням ремонтних робіт у їхніх будинках, особливо, на вулиці Вокзальній. Мешканці села стверджують, що після вибухів на військових складах їхні будинки обстежили комісійно, а згодом у документах з’явилися пояснення, що оселі мають занедбаний стан і неналежний догляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ічня після «бомбардувань»: як відновлюється пошкоджений регіон

Олена Бутурлим запросила мешканців Августівки на сесію Ічнянської міськради, аби депутати міської ради з перших вуст почули, яка ситуація насправді.

Як повідомлялося раніше, вночі 9 жовтня на території 6-го арсеналу Міноборони поблизу смт Дружба в Ічнянському районі Чернігівської області сталися вибухи, що спричинили пожежу. З прилеглих територій було евакуйовано понад 12,5 тисяч осіб, закрито повітряний простір в радіусі 30 км, призупинено рух залізничного та автомобільного транспорту. Уряд для подолання наслідків вибухів на військовому арсеналі поблизу Ічні виділив 100 млн грн. В Ічні та найближчих населених пунктах проведена операція з розмінування територія у радіусі 16 км від військового арсеналу.

Депутати рад різних рівнів від політичної партії «Наш край» долучилися до допомоги жителям постраждалих сіл.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button