Суспільство

Ігор Желдак допоміг осучаснити одну з бібліотек Чернігова та дитсадок

*Актуально

Бібліотека — не лише для читання книг, а й територія доступу до сучасних знань та якісного спілкування. Такою зараз є бібліотека у мікрорайоні Лісковиця у Чернігові. Сучасні комп’ютер та меблі з’явилися у закладі завдяки депутату Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Ігорю Желдаку. Торік у рамках коштів депутатського фонду він надав допомогу освітнім закладам та спортшколі обласного центру Чернігівщини.

Зокрема, Ігор Желдак 32 тис. грн спрямував на навчально-тренувальну роботу ДЮСШ «Авангард». Близько 15 тис. грн – на придбання комп’ютера для міської бібліотеки, ще 9 тис.грн витрачені на меблі для бібліотеки, а 8,5 тис. грн — на встановлення енергозберігаючих вікон у ДНЗ №3, аби юним чернігівцям було затишно і тепло у їхньому дитсадку.

Також 25 тис. грн із депутатського фонда Ігоря Желдака витрачені на матеріальну допомогу жителям Чернігова.

Матеріальна допомога надана чернігівцям на лікування, вирішення комунально-побутових питань, покращення ситуації в родинах, які опинилися у скрутному становищі.

Фракція «Наш край» у Чернігівській міській раді звітує про виконання Програми забезпечення діяльності та виконання доручень виборців депутатами міськради на 2019 рік.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button