Суспільство

Інтернет-магазин Goldi: відгуки про українського виробника

Назви українських брендів сьогодні лунають все гучніше на світових брендів вуличного одягу. Серед них — Vovk, Vonavin, Arjen. Але про одну компанію слід поговорити окремо. Адже саме Goldi став одним з першопрохідців у світі української моди. А ще — одним з небагатьох виробництв повного циклу, з власними швейними фабриками та цехами з виробництва тканин.

Історія бренду почалась ще в далекому 1990 році у місті Рівне, а вже у 1998 р. засновник компанії, Олег Червонюк купує першу швейну фабрику. У 2013 р. в Києві  відкривається перший брендовий магазин.

Сьогодні ж Goldi поєднує у своїх виробах тенденції модних домів Парижу, Лондону та Милану та українську аутентику. Зручний, натуральний та стильний одяг за доступною ціною — саме це пропонує бренд своїм покупцям. Мода для вулиць, а не для подіумів — один з головних його меседжів.

Інтернет-магазин Goldi — переваги, асортимент, відгуки покупців

Goldi не тільки відкрили фірмові крамниці у більшості великих міст України, але й подбали про поціновувачів онлайн-шопінгу. У компанії є зручний інтернет-магазин, де представлений одяг для чоловіків, дітей, жінок, а також текстиль для дому. Робити покупки саме тут — слушна ідея, і от чому:

  • Фідбек від клієнтів. Покупці залишають для Голді відгуки і в Instagram, тож ви можете бути певні, що усі вони – «живі» і правдиві.
  • Розмірна сітка на кожній картці товару. Тож не треба буде нервувати, чи підійде річ. Достатньо заміряти основні параметри та порівняти їх з таблицею.
  • Повернення товару протягом 14 днів після замовлення (окрім окремих зазначених категорій). Також можливий обмін на інший розмір або колір.
  • Розділ зі знижками, де можна придбати одяг за ще вигіднішою вартістю.
  • Якщо ви знаходитесь у Рівному, можна оформити самовивіз. По Україні діє доставка Новою Поштою.

Якщо ж ви бажаєте першими дізнаватись інформацію про нові надходження та знижки, можна підписатись на email-розсилку.

Тож якщо ви — фанат зручного та оригінального одягу, поціновувач екобрендів та онлайн-шопінгу, Goldi чекає на  саме вас! Будьте у тренді та підтримуйте українське.

Українські бренди — у тренди

Якщо на початку двохтисячних лідерами мас-маркету були переважно турецькі та індійські виробники, то сьогодні популярності набуває польські Sinsay та Reserved, українські IDoL, Solh і, звісно ж, Goldi.

Станом на липень 2022 року Goldi налічує 27 брендових крамниць у великих містах України, а також 2 магазини у Польщі. Зупинятись на досягнутому власник компанії не планує — попереду відкриття великих торговельних точок площею понад 1000 кв.м. Українські дизайнери не тільки переймають сучасні світові тренди — вони їх створюють. Шалену популярність набув етнічний одяг: вишиванки заполонили подіуми європейських столиць. Та й не тільки, адже серед колекцій вітчизняних брендів чимало спортивного одягу з оригінальними принтами, романтичних вінтажних суконь та класичних моделей.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button