Суспільство

Із 10 липня в Чернігові запрацює нова постійна маршрутна мережа

Із 10 липня в Чернігові запрацює нова, вже постійна маршрутна мережа. Більшість маршрутів не змінюється, але деякі з них усе ж таки зазнають змін.

Про це повідомляє Управління транспорту.

Тож додається новий автобусний маршрут №33 «мікрорайон Зарічне – мікрорайон Новоселівка», який з’єднає два віддалені мікрорайони міста та центральні проспекти. Звертаємо увагу, що маршрут №28А, який раніше курсував до мікрорайону «Новоселіка», від 10 липня скасовується. Відтоді містяни зможуть скористатися новим альтернативним маршрутом №33.

Окрім того, змінюється номер і назва автобусного маршруту №21 «Мікрорайон ЗАЗ – Півці». Автобус курсуватиме під №30 та матиме назву «Автозавод» (кільцевий).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція Чернігівської області запрошує на службу

Відмінність від попереднього автобусного маршруту №21 полягатиме в зміні руху автобуса – на шляху від кінцевої зупинки «мікрорайон ЗАЗ» автобус на проспекті Левка Лук’яненка повертатиме на вул. Доценка та їхатиме далі вул. Генерала Пухова, вул. 1-ї Танкової бригади, проспектом Михайла Грушевського, звідки потраплятиме на вул. Кільцева та рухатиметься до зупинки «Півці» (після відновлення зруйнованого мосту до мікрорайону ЗАЗ і далі по колу).

Уже звичний містянам маршрут №21А «Олександрівка – Автозавод» (через вул. О. Молодчого) називатиметься маршрутом №21 (прибирається літера А).

Можна переглянути схему маршрутів і відстежити рух автобусів у режимі реального часу, скориставшись мобільним застосунком DozoR City або сайтом https://city.dozor.tech/ua/chernigiv/city

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button