Суспільство

Капремонт багатоповерхівки на Пухова у Чернігові, що була розстріляна окупантами, на фінішній прямій (Фото)

Багатоповерхівку на вулиці Генерала Пухова, 154 у Чернігові росіяни обстрілювали увесь березень, снаряд, який пошкодив дах і ліфтову камеру прилетів уже перед відходом загарбників.

Далі – складний шлях відновлення будинку. І ось основні будівельні роботи завершуються.

Відновлено зовнішні стіни, плити перекриття, дах, сходові майданчики, вікна у під’їзді. Будівельники завершують ремонт ліфтової камери, сходових маршів, вкладають на даху руберойд. Звичайно ще вивозитимуть будівельне сміття. Дещо пізніше буде встановлено та запущено ліфт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський сапер Кракен, що підірвався на міні, втратив ногу

На майданчику працює генератор, тобто навіть за відсутності електропостачання певні роботи, що вимагають електроживлення, продовжують виконуватися. Раніше тут працював будівельний кран, наразі його вже прибрали.

На аналогічному об’єкті капітального відновлення за адресою вул. Генерала Бєлова, 27 також працює генератор. Він дозволяє працювати з невеликим електроінструментом. Але для роботи крану його потужності замало. Тому будівельникам доводиться координувати свої плани з графіками увімкнення електропостачання, щоб виконати максимум робіт з допомогою важкої техніки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Управління ЖКГ

Ще статті по темі

Back to top button