Суспільство

Караван комунальників: усі за збільшення тарифів (Фото)

Понад годину обговорювали збільшення вартості тарифів на виконавчому комітеті. Увесь удар критики та запитань ліг на начальника КП «Деснянське» Віктора Пригару. Тарифи прийняли дев’ятьма голосами. Один депутат Власенко був проти.

Після цього один за одним таку ж програму презентували інші комунальні підприємства: КП «Новозаводське», КП «ЖЕК-10 », КП «ЖЕК-13», КП «АТП-2528» і ТОВ «Майас Сілтум», яке пов’язують із головним комунальником міста Ярославом Куцом. Це підприємство обслуговує створені ОСББ у мікрорайоні «Шерстянка». Директор ТОВ Сергій Мінін попросив збільшити тарифи майже на півтора відсотка більше від того, що просили інші комунальні підприємства.

Міський голова Владислав Атрошенко сумнівався в таких розрахунках і попросив змінити розрахунок. Та за свого підлеглого заступився начальник управління ЖКГ Ярослав Куц. Він пояснив,що на Шерстянці найстаріший житловий фонд і тариф там був значно нижчим, ніж в інших мікрорайонах міста. А тому члени виконавчого комітету таки проголосували за підвищення тарифів на послуги, які надає товариство з обмеженою відповідальністю.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button