Суспільство

Керівник поліції Чернігівщини зустрівся з представниками Всеукраїнської організації «Громадянська мережа «ОПОРА» (Фото)

Сторони домовилися про постійну взаємодію між поліцією та всеукраїнською громадською організацією «Громадянська мережа «ОПОРА» під час виборчої кампанії та реагування на порушення законодавства.

21 січня в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області відбулася зустріч керівника поліції області Едуарда Альохіна з представниками всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За три роки керівництва поліцією Едуард Альохін поповнив список мільйонерів

Темою зустрічі стало обговорення формату співпраці поліції та представників цієї неурядової позапартійної всеукраїнської організації громадського контролю у сфері виборів для адекватної та повної реакції на будь-які порушення під час передвиборчої кампанії і власне самого виборчого процесу.

Зважаючи на досвід попередніх виборів Президента України та Верховної ради України, сторони обмінялися баченням основних проблемних моментів, змін у законодавстві та обговорили аспекти підвищення ефективності впливу громадськості і правоохоронців на такі негативні явища, як порушення під час проведення агітації та прямий і непрямий підкуп виборців.

Едуард Альохін підтвердив наявність у поліції сил і засобів для забезпечення чесного і безпечного волевиявлення громадян та оперативного реагування на порушення виборчого права.

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button