Суспільство

«Кохання по-чернігівськи»: Альона та Сергій – історія про «хитру» тактику і справжню любов

Вашій увазі романтична історія знайомства прекрасної пари – Альони та Сергія Дубин.

Цю зворушливу історію надіслала Альона Дубина на конкурс «Кохання по-чернігівськи», який до Дня Святого Валентина організував інформаційний портал ЧЕline.

«У кожної пари своя історія й у кожної вона особлива… Як і всі дівчата, я мріяла зустріти того єдиного, коханого, найкращого в світі, щоб бути з ним і в горі, і в радості…

У доволі юному віці познайомилась із Сергієм. Він переїхав з іншої держави – красень-спортсмен. Звісно, всі дівчата очей не відривали і прагнули, щоб звернув на них увагу. А увага дісталась мені – гонористій дівчині зі складним характером, із якою дуже складно було знайти спільну мову.

Сергій хитрістю завоював моє серце. Він щовечора почав їздити до нашого друга і щовечора їм нібито була потрібна моя допомога.

Дуже приємно згадувати зараз той час. Минув місяць – і вже всі наші друзі знали про його почуття. Не помічала їх тільки я…

Потім він усе-таки набрався хоробрості і сказав «Люблю». Плинув час, ми дорослішали, могли через якусь нісенітницю влаштувати справжню «пекельну битву». Вирішували забути одне одного, але доля зводила нас знову і знову. Мабуть, Вищі сили.

Можна говорити, що завгодно, але зараз знаємо точно – серце не обдуриш. І Сергій мені освідчився. Ми одружилися. Зараз головне завдання – берегти сімейне вогнище, підтримувати одне одного, кохати з кожним днем сильніше і здійснити мрію, яка дійсно одна на двох.

І пам’ятати слова мудрої людини, що горе, поділене на двох, – то півгоря, а щастя, поділене на двох, – то два щастя».

Детально про конкурс та його умови читайте ТУТ.

Спонсор конкурсу: ресторація «Кардинал».

5

Ще статті по темі

Back to top button