Суспільство

Колаборація із Патроном: у Чернігові створили унікальну амуніцію для собак

Чернігівська комппанія COLLAR та пес-сапер Патрон розробили нову серію амуніції та аксесуарів із фантастичним дизайном.

Представлена колекція нашийників, повідців, шлей, адресників та рулеток має назву «HERRRO» та покликана зробити кожного улюбленця героєм. Колекцію схвалив Пес Патрон та особисто обнюхав. Вона має на меті показати, що будь-який улюбленець може бути героєм, незважаючи на його популярність чи кількість підписників. Будь-то безпритульний, породний чи безпородний, з дивними звичками чи без. Всі песики України — герої зараз. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські дітлахи змагалися зі спортивного орієнтування (Фото)

Що говорить сам Пес Патрон про колекцію «HERRRO»: «Я вважаю, що взагалі кожна собака є героєм для себе чи своїх власників. Не боятись грому чи вибухів, чекати годинами поки прокинуться твої люди, і тільки тоді тягнути їх під час зливи на вулицю. Любити їх, незважаючи на те, що вони тримають нас на суворій дієті все життя, а якщо хтось без сім‘ї — чекати на неї у притулку чи на вулиці від ранку до вечора, день за днем…Хіба це не геррройство? Я хочу, щоб кожен песик знав, що він герой, тому і придумав ось це «HERRRO», наче ричить пес, зрозуміли прикол?».

Додамо, що весь прибуток від продажу цих товарів надходить до фонду порятунку тварин UA Animals. Патрон займає посаду директора із комунікацій у цьому фонді та дбає про тварин, які потребують порятунку чи захисту.

Колекція «HERRRO» складається із повідців, нашийників, шлей, адресників та рулеток для собак всіх порід та розмірів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button