Суспільство

Комунальники закликають водіїв не паркувати машини перед сміттєвими контейнерами

Працівники комунального підприємства «АТП-2528» звертаються до автовласників із проханням паркувати машини у дворах багатоповерхівок взимку таким чином, щоб до сміттєвих контейнерів могли під’їхати сміттєвози та вивезти сміття. Найбільше нарікань у комунальників викликають адреси Пухова, 142-144 , 130-132, а також Пухова,111/ к.1, 1-го Травня ,189А, Бєлова, 18, Доценка, 12 і 11, Космонавтів, 4, Рокоссовського, 50, інформує підприємство на своїй сторінці в мережі Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові облаштують пів сотні контейнерів для ТПВ нового зразка

За словами працівників КП «АТП-2528», автомобіль вагою 17,4 т забирає ще 9,6 т сміття. Тобто загальна вага сміттєвоза – 27 тонн. Навіть кваліфікованому водію маневрувати взимку таким авто надзвичайно складно. Паркування сміттєвоза до деяких майданчиків забирає до 15 хвилин. Інколи взагалі не вдається під’їхати протягом дня, тому доводиться повертатись наступного. Як наслідок – перевитрати пального.

Тому комунальники переконливо просять водіїв обирати такі місця для паркування, які не заважатимуть комунальникам виконувати маневри й очищати Чернігів від сміття.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button