Суспільство

Користувачі особистих кабінетів можуть завантажити рахунок за спожитий у січні газ

«Чернігівгаз збут» відновив функцію завантаження рахунків за газ в особистих кабінетах споживачів газу Чернігівської області. Кожен користувач дистанційного сервісу має можливість скористатися цією опцією.

Для цього треба увійти в кабінет, якщо ви вже зареєстровані, або зареєструватися. Як це зробити, дивіться в інструкції на сайті 104.ua.

Клієнтам, які не мають доступу до кабінету, суму до сплати можна дізнатися в такий спосіб:

Зателефонувати за номером контакт-центру (0462) 61 63 04 і, дотримуючись підказок голосового меню, вибрати цифру «3». Для з`єднання з оператором – вибрати «0» або залишатись на лінії.

Дізнатися баланс  за коротким номером 7104 через СМС. Формат повідомлення: Balance 1500000015. Написати слово Баланс (або Balance), а потім через (один!) пробіл вписати номер особового рахунку (складається з 10 цифр);

Самостійно розрахувати суму, помноживши фактичний обсяг спожитого газу на ціну кубометра 6,9579 грн. Отримувачам субсидії або пільги, які не вклалися в соціальну норму, визначену державою, треба сплатити вартість фактично спожитої послуги з урахуванням розміру призначеної субсидії або обов`язковий платіж.

Звернутися до Центру обслуговування клієнтів у вашому місті або райцентрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова «Нафтогазу» розповів, як економлять газ на Чернігівщині

Вчасно оплатити послуги газопостачання без рахунку можливо за допомогою платіжних онлайн-систем Portmone.com, iPay.ua, EasyPay.ua, Ощад 24, Приват 24, через iBox, у відділеннях і терміналах Ощадбанку.

Для сплати за газ іншим способом необхідно звернутись до відділення банку або «Укрпошти», де споживач зазвичай сплачує комунальні послуги. Для проведення операції достатньо повідомити номер вашого особового рахунку. При цьому оператор має обов`язково вказати в реєстрі та в чеку про оплату початкові та кінцеві показання лічильника газу.

Паперові квитанції за газ клієнти обов’язково отримають у березні. Вони міститимуть інформацію про нарахування за спожитий газ у січні-лютому 2018 року.

Ще статті по темі

Back to top button