Суспільство

Коропським школярам ставитимуть оцінки в особливі щоденники

У новому навчальному році більшість учнів опорної школи Коропської ОТГ записуватиме домашні завдання й отримуватиме оцінки у яскраві фірмові щоденники, розроблені спеціально для Коропської ЗОШ.

За словами заступника директора навчального закладу з виховної роботи Лариси Лисенко, ідею запозичили в колег із Козельця.

«Директор нашої школи Іван Головешко їздив на нараду директорів опорних закладів у Козелець і там йому подарували учнівський щоденник, спеціально виготовлений для місцевої гімназії. Нашому колективу він сподобався, тож подумали, що добре було б, якби і в наших учнів були подібні. Ідею підтримали і батьки школярів», – сказала педагог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «НУШ – перспективи і виклик»: у Чернігові відбувся Перший інноваційний освітній форум

Після опитування батьків надрукували щоденник із коропським колоритом. Адже щоденник проілюстрували фотографіями архітектурних пам’яток краю.

Використали фото місцевих фотографів і самі педагоги робили фотографії. В типографії зробили макет щоденника. Він усім сподобався, тож і замовили.

«У нас школа імені Шевченка, то зображено пам’ятник Шевченку, що біля школи, також пам’ятники Кибальчичу і Скорботній матері, плавучий міст у нас дуже красивий. А на титульній першій сторінці – наша школа. Діти і батьки задоволені. З цього приводу ми також думкою дітей цікавилися», – зазначила Лариса Лисенко.

Надрукували 400 примірників у типографії в Конотопі Сумської області. Загалом «фірмові» щоденники мають приблизно 85% учнів школи. Вартість одного – 35 гривень.

На наступний рік виготовлення фірмових щоденників планують продовжувати. Але, швидше за все, їх оновлять, ймовірно, щось змінять і доопрацюють. «Може, хтось побажання висловить, бо збираємося опитувати батьків і дітей із цього приводу», – пояснила заступник директора школи з виховної роботи.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. В Черниговской школе № 25 уже втрой год фирменные дневники.

Back to top button