Суспільство

Корупційний трюк: як у Бахмачі посеред спортзали «басейн» з’явився

Про корупційні баталії чиновників Бахмацького району вже можна серіал знімати. Над головою райради Віктором Міщуком досі висить дамоклів меч перевірок через його незаконні діяння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли терпець урвався: на Чернігівщині громада вимагає у Генпрокурора покарати одіозного чиновника (Відео)

Не поступаються у корупційній спритності і його підлеглі – чиновники, яких в районі вже назвали «групою підтримки пана Міщука». Йдеться про молодиків-псевдопатріотів, які, прикриваючись камуфляжем і вишиванками, покривають злочинні дії свого шефа. І не просто покривають – самі охоче в них беруть участь.

Яскравий приклад – корупційна оборудка довкола ремонту фізкультурно-оздоровчого комплексу в Бахмачі.

Про це повідомляє спільнота «Підслухано Бахмач». На підтвердження наводять також фотографії.

На ремонт ФОКу виділили мільйони з районного бюджету. За реконструкцію цього об’єкта відповідальна одіозна начальник управління освіти Бахмацької РДА Лариса Журба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник відділу освіти Бахмаччини Журба програла суд проти підлеглої

«Просимо любити і жалувати ремонт даху нашого ФОКу, який приймали Лариса Журба і її покровителі-свободівці. Їм говорили, що дах буде протікати, адже горе-працівники замість проектного розміру вирішили зекономити і зробили розмір тонший. Гадаємо, всі все зрозуміли», – йдеться в публікації.

У коментарях під цим постом зазначається, що за цим фактом треба відкривати кримінальне провадження, мовляв, без відмивання грошей тут не обійшлося.

Ще статті по темі

Back to top button