Суспільство

Козелецькі чиновники надіслали відповідь про котельний конфлікт

ЧЕline знову писав про ситуацію в Сираях Козелецького району, де в місцевій школі хочуть реконструювати систему опалення. До нас вкотре звернулися батьки школярів і запевнили, що налаштовані радикально й не дозволять цього зробити, оскільки, за їхніми словами, в цьому немає потреби. Представники батьківського комітету вважають, що наразі важливіше відремонтувати шкільне приміщення. До того ж, вони переконані, що у такий спосіб місцеві чиновники хочуть напередодні нового року «відмити» кошти.

ЧЕline звертався до Козелецької РДА з інформаційним запитом з приводу котельного конфлікту й отримав офіційну відповідь. Її ми вже оприлюднювали. До того ж, у своїх публікаціях писали, що ми відкриті і для чиновників. Але ніхто з них до нас так і не звернувся.

Натомість на нашу електронну адресу надійшла ще одна відповідь на запит. Вона мало чим відрізняється від попередньої. Не збігаються лише останні абзаци.

З нового повідомляється: «У зв’язку з тим, що заміна газових котлів на твердопаливні не передбачається, а буде встановлена паралельно блочно-модульна котельня, то договір підряду про виконання робіт із заміни котлів та відповідна проектно-кошторисна документація не виготовлялась».

26034858_950106705158699_1209655625_n

26175413_950105808492122_877468578_n

 

Також у відповіді йдеться про те, що жителі Сираїв не зверталися із запитом до відділу освіти РДА з питання встановлення блочно-модульної котельні.

Різняться відповіді тим, що перша була за підписом голови РДА В. Шведа, а друга – керівника апарату РДА Н. Пенської.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button