Суспільство

Красний міст згас

КП «Міськсвітло» вкотре показує, що вони не реагують на звернення громадян і не стежать за станом освітлення міста та об’єктів, – зазначає чернігівець Євген Волошин, розмістивши відповідний пост в одній зі спільнот Facebook.

«Місяць тому Олександр Антипець піднімав тему про освітлення Красного мосту. Наступного дня КП «Міськсвітло» щось там шорхалося біля нього, але сьогодні міст так само некоректно освітлюється, як і місяць тому.

Байдужість до звернення громадян від КП «Міськсвітло» чи халатне ставлення до виконання своїх обов’язків?», – цікавиться Євген Волошин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На перехресті Київської та П’ятницької вкрали світлофор

Освітлення Красного мосту було зроблено у березні-квітні минулого року із застосуванням нових сучасних світлодіодних якісних ліхтарів. Тобто їх можна ще повернути за гарантією до постачальника, але КП «Міськсвітло» не поспішає цього робити, – зазначає автор посту.

Фото Олександра Антипця

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. зазначає чернігівець Євген Волошин
    Жека? а ты без сета поссать с него не можешь? кому он на ..уй нужен. люди без света годами живут и даже пожрать не на чем приготовить

    1. И детей рожали по десятку и все здоровыми были,и вместо машин на конях ездили и экология была на высшем уровне, и заболеваний на рак никто незнал.Вывод, так на..уй тот свет!!!давай жить в прошлой тьме но при здоровье.

  2. купа вулиць без світла взагалі. Пішохідних переходів багато не підсвічуються, а цьому типу Красний міст треба підсвітити. Шо нема інших проблем ???

Back to top button