Суспільство

Куліч розповів, хто буде на його місці

Після звільнення з посади голови Чернігівської ОДА Валерій Куліч виконуватиме свої обов’язки очільника ще три дні. Про це він розповів сьогодні, 31 липня, під час своєї прес-конференції в Чернігові.

«Три дні буду на посаді. Потім маю передати свої справи, маю видати розпорядження про призупинення своїх обов’язків. Якщо не буде за цей час призначений інший голова, то перший заступник буде виконувати обов’язки голови ОДА», – зазначив Валерій Куліч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прес-конференція Куліча (Наживо)

Як відомо, посаду першого заступника Чернігівської ОДА нині обіймає Юлія Свириденко.

Валерій Куліч також припустив, що нового голову облдержадміністрації можуть призначити вже цього тижня або ж цей процес затягнеться на місяці.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Святе місто пусте не буде гіршого гниди ще небуло.

  2. Щоб у юлі поперло треба їй в своїх рядах чистку в області зробить вигнать подельніка М.Рудьковського С.Пащенка який примазався біля команди Юлі та Пащенко своїм хвостом підлим крутить.

  3. А де дорога від Козельця до Бобровиці, яку обіцяли….

  4. …………рейдерська схема діяла саме за сприяння губернатора Валерія Куліча та начальника полiцiї області Едуарда Альохiна:………… Ну, конечно, это же они, а не Атрошенко, отжали у Кнуренка “Детский Мир”, Полесье, рынок ” Шанхай”, прихватизировали здания 10 школы, училища быта, общаги этого училища, кафе ” Театральное”, асфальтный завод, все элеваторы по области, “Химволокно” , половину ” Голливуда”, Вены и Эпицентра и т. д.

  5. Боже,какие дебилы выставляют комментарии!

Back to top button