Суспільство

Квартири воєнкома: кредит, гроші з Конго і фальшиве звинувачення

Нещодавно на одному з популярних всеукраїнських сайтів з’явилася публікація про статки військових комісарів. У поле зору журналістів потрапив і комісар із Чернігівщини. А саме – Василь Кацалап, який працює в Ічнянському РВК. Медійники звинуватили ічнянського воєнкома в тому, що його родина незаконно збагатилася.

2018-06-27_123746

Чи дійсно пан Кацалап замішаний в якихось оборудках? Про це ми поспілкувалися безпосередньо з ним.

— Пане Василю, звідки у вас нерухомість з’явилася у Бахмачі?

— Розповідаю. Кілька років тому я здав квартиру в військовому гарнізоні, натомість дали у Бахмачі. Це все задокументовано – жодних оборудок і махінацій. Щодо іншого житла – то всі знають, що я брав квартиру у кредит. Позичав гроші в сина. З військкомату було 8 осіб поручителів. Знову ж таки, все законно і прозоро. Які там оборудки?

— Добре, з цим зрозуміло. А щодо квартири в Києві, яка записана на вашу дружину? Її вартість понад 800 тисяч гривень. Невже ви могли заробити ці гроші на своїй роботі?

— Звісно, ні. Та й квартира не моя. І навіть не дружини моєї. У нас є син Олексій – учасник АТО, миротворець, учасник миротворчої місії в Конго. Це його квартира і придбана за його кошти, просто записали на його маму. Тобто, на мою дружину. Були підстави це зробити, повірте. Це сімейні нюанси, про які не варто говорити публічно. Правдивість моїх слів легко перевірити. Почитайте декларацію Олексія Васильовича Кацалапа і там все вказано. Стаття про мене на «Цензорі» здивувала. Не там шукають корупціонерів і зрадників.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. кредит, кредитом и 8 поручителей. А на какой срок брал и за какой срок погасил? Ни в чем не обвиняю военкома, но дельцов, которые оформляли ипотеки, якобы не имеющие денег, чтобы показать в декларации договор ипотеки,а потом в течении месяца гасили кредит не мало, особенно среди политиков и других нечесных наруку дельцов-бюджетников, врачей, ментов и т.д.

Back to top button