Суспільство

Лейтенанти поліції пішли до медколеджу (Фото)

Інспектори сектору ювенальної превенції Чернігівського відділу поліції лейтенанти поліції Олексій Харченко та Яна Ткачук провели лекцію в Чернігівському базовому медичному коледжі, де поспілкувалися з його студентами.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

У процесі розмови правоохоронці зачепили теми найпоширеніших серед підлітків і молоді правопорушень, розповіли про правові наслідки того чи іншого вчинку, адміністративну та кримінальну відповідальність за їх скоєння.

У процесі невимушеного спілкування майбутні медпрацівники ставили чимало питань правоохоронцям стосовно різних життєвих ситуацій і способів їх вирішення, на що отримали повні та вичерпні відповіді.

На завершення зустрічі, підбиваючи підсумки сказаному, поліцейські зазначили, що порушення законодавства (як кримінального, так і адміністративного) тягне за собою не лише матеріальні та моральні збитки (штрафи, обмеження чи навіть позбавлення волі), а й на все життя плямує людині біографію, адже особа з судимістю не зможе влаштуватися на престижну роботу та зіпсує репутацію своїм майбутнім нащадкам.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button