Суспільство

Лікарня на Чернігівщині отримала обладнання на понад 7 мільйонів гривень

Корюківська лікарня на Чернігівщині поповнилася сучасним обладнанням, що забезпечить проведення якісного медичного обстеження пацієнтів.

Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

У лікарні працює система обстеження молочних залоз. Цифровий мамограф, придбаний за 7,5 млн грн наразі один з найкращих в області і дозволяє виявити патологію (рак молочної залози) на ранніх стадіях.

Фахівці пройшли відповідне стажування і вже приймають пацієнток у колишньому кабінеті флюорографії. За наявності направлення сімейного або профільних лікарів послуга бозкоштовна, без направлення коштує 250 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові оголошується конкурс на надання послуг з вивезення сміття

Кабінет мамографії працює з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 14.00 за попереднім записом. Записатися на скринінг грудей можна безпосередньо в реєстратурі медзакладу (тел. (04657) 2-14-58) або за номерами телефонів фахівців кабінету мамографії: 099-161-79-61, 066-901-20-66.

Прилад із відеосистемою допомагає діагностувати патології жіночих репродуктивних органів. Працює обладнання в жіночій консультації. Обстеження з можливістю візуалізації процесу безкоштовне.

У пологовому відділенні лікарні немовлятам одразу після народження перевірятимуть слух. Відповідний аппарат, вартістю 228 тис. грн, з’явився в Корюківці наприкінці минулого року. Рання діагностика подібних відхилень дасть можливість більш ефективної корекції.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button