Суспільство

Ловці тюльпанових вандалів розповіли як все було насправді

Ми вчора повідомляли про п’яних чернігівців, які крали тюльпани з клумби в центрі міста. Журналісти ЧЕline знайшли людей, які помітили квіткових вандалів і сповістили про це в поліцію.

Нас попросили не називати імен та прізвищ. Але вони погодилися розповісти, як усе було.

«Ми з хлопцем гуляли ввечері. Це було десь о 22.00. Ще біля Катерининської церкви побачили, що чимало тюльпанів зірвано в клумбі. Далі, на Алеї Героїв, помітили, як на клумбі стояв чоловік і рвав тюльпани. В руці у нього був великий пакет, в який він і складав вирвані з цибулинами квіти. А під клумбою його чекала дівчина», – розповіли очевидці.

Поки свідомі чернігівці телефонували в поліцію, до крадіїв підійшла інша чернігівка і почала цікавитися що вони роблять і, мабуть, пригрозила їм. Ймовірно, злякавшись, дівчина відразу відійшла на пару кроків назад, а чоловік швидко пішов у бік обласної раді.

Тим часом біля музичного училища зупинився поліцейський патруль, якому свідки розповіли що сталося. За кілька хвилин приїхала іще одна авітівка з поліцейськими, яку направили зі служби «102».

«Поки перший патруль доглядав за вандалами, і з’ясовував, хто вони, другому екіпажу ми показали пакет, який чоловік сховав за деревом. Пакет був повним і з нього виглядали бутони тюльпанів. Далі патрульні вже викликали оперативну групу. По прибуттю, ми разом оглянули клумби, на них були видно місця вирваних тюльпанів.», – розповіла дівчина, яка викликала поліцію.

Також вона зауважила, що не помітила, щоб парочка тюльпанових крадіїв була напідпитку. За її словами, вони впевнено стояли на ногах і запаху не було чутно.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button