Суспільство

Лютневі досягнення учнів з МудрАнгеликів

Останній місяць зими минає і перед квітучою та теплою весною час підбити підсумки, що вдалося втілити за лютий.

Кмітливість та розум — шлях для досягнень

Учнівська команда МудрАнгеликів здобула диплом лауреата на Всеукраїнському інтернет-турнірі «Відкрита природнича демонстрація».

У складі команди виступали учні 8-11 класів: Івашко Ярослав, Якимець Антон, Ольховик Анна, Сергеєнко Катерина, Стамбурський Артемій, Балабай Альона. 

Тренерами були вчителі природничих дисциплін: Ірина Даценко, Вікторія Руда, Юрій Кондратенко, Богдана Кидиба.

Як це було ?

Учні протягом двох турів виконували завдання із п’яти природничих наук: фізика, астрономія, географія, біологія, хімія, та змагалися з представниками 324 команд.

Здобутки на міжнародному рівні

Не встигли ми порадіти успіхам, як прийшли нагороди та результати іншого конкурсу. Цьогоріч учні нашої школи взяли участь у Міжнародному освітньому конкурсі з української мови та літератури “Брейн ринг 2024”.

Що робили, які виклики були ?

Конкурс передбачав перевірку на ерудицію та витримку, дав можливість оцінити свій рівень знань, розширити кругозір та позмагатися з достойними представниками інших шкіл. 

Перевага цього конкурсу над іншими олімпіадами — різнобарв’я завдань, що дозволило брати участь учням з різним рівнем обізнаності. 

Результат : 29 сертифікатів, нові знання та мотивація ставати краще та розумнішим Не зупиняємося та не розслабляємося на досягненому, попереду нові виклики та турніри, тож готуємося та прокачуємо свої знання.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button