Суспільство

Маленьких ніжинців навчали дорожніх правил (Фото)

Працівники управління превентивної діяльності Нацполіції Чернігівщини днями зустрілись з учнями четвертих класів Ніжинської середньої школи, що розташована в центрі міста, де рух автотранспорту завжди пожвавлений.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Правоохоронці, які відповідають за безпеку дорожнього руху, провели з підлітками заняття з правил безпечної поведінки на дорозі та перевірили й закріпили їхні знання на практиці.

На умовному перехресті учні тренувалися безпечно переходити проїжджу частину дороги, керуючись сигналами регулювальника.

Не залишили поліцейські без уваги й вимоги до велосипедистів. Вони нагадали майбутнім водіям вік, із якого можна рухатися дорогою на велосипедах, і про обов’язковість використання засобів особистого захисту.

Також у зв’язку з коротким світловим днем правоохоронці звернули увагу школярів на необхідність використання ними світловідбиваючих елементів — «флікерів» на одязі та велосипедах. Правоохоронці розповіли учням, для чого вони слугують, їх властивості при потраплянні на них світла фар і яким чином їх треба кріпити, аби водій міг помітити пішохода в темну пору доби.

Ще статті по темі

Back to top button