Суспільство

Меблі Вашого стилю – новий магазин меблів від виробника

Нещодавно в місті відкрився новий магазин меблів, який реалізує продукцію безпосередньо зі складу виробника без буд-яких торгівельних націнок. Розташований він в дуже зручному місці – на в’їзді до промислової території, що спеціалізується на виробництві меблів біля БЮС-гарантії напроти концерну Чексіл за адресою: вул.І.Мазепи, 57 м.

На сьогоднішній день – це майже єдиний магазин, що представляє не торгівельну мережу, а займається реалізацією меблів виготовлених місцевими виробниками, що спеціалізуються на виробництві як меблів на замовлення так і серійних моделей. При цьому в магазині повністю відсутнє торгівельне націнювання! Магазин «Меблі Вашого стилю» пропонує дуже великий асортимент меблів та супутніх товарів.

Виготовлення кухонних меблів

Виготовлення кухонних меблів – це як правило дуже індивідуальна справа і кожний хазяїн або (що частіше) хазяйка хоче бачити на своїй кухні не стандартні шафи, а втілення своїх побажань, своєї мрії. В магазині «Меблі Вашого стилю» Ви можете подивитись зразки кухонних меблів, фасадів, стільниць, проконсультуватись зі спеціалістом та купити готові меблі або залишити заявку на виготовлення кухонного гарнітуру за індивідуальним проектом. Ця заявка передається на виробництво і в той же день (або тоді, коли Вам зручно) до Вас абсолютно безкоштовно приїжджає майстер-технолог для вимірювання кімнати де буде знаходитись Ваша майбутня кухня. Після вимірювання спеціаліст безкоштовно проектує дизайн кухні на основі Ваших побажань та робить прорахунок вартості меблів. Ви можете вносити зміни або доповнення до проекту скільки забажаєте поки Вас не задовольнить зовнішній вигляд та матеріали майбутнього виробу. Після затвердження проекту Ви підписуєте Договір з виробником і вже через 2-3 тижня після цього Вам привозять та монтують меблі. Доставка, занос на будь-який поверх, монтаж, регулювання фасадів, підрізання під труби – безкоштовне – Ви оплачуєте тільки вартість меблів.

1


Виготовлення інших меблів для дому

Приблизно так само відбувається процес купівлі інших меблів для дому: вітальні, шафи-купе, дитячі меблі, ліжка, комоди, комп’ютерні та журнальні столи. Ви можете купити те, що є в наявності або замовити меблі з урахуванням будь-яких Ваших побажань – будь-які розміри, матеріал, колір (або кілька кольорів), скло, ручки, фурнітура.

2

Ліжка та ортопедичні матраси

Дуже вигідна пропозиція від магазина «Меблі Вашого стилю» — ліжка та меблі для спальні виготовленні з МДФ. На сьогодні вони реалізуються за оптовими цінами і їх вартість нижче на 20-30% від аналогічних товарів. Наприклад, двомісне ліжко з МДФ коштує близько 3-х тисяч гривень! Дуже великий вибір моделей та кольорів!
За бажанням ліжко можна купити разом з ортопедичним матрасом або замовити матрас окремо. В магазині представлені матраси ТМ «Матролюкс»(Україна) або ТМ «Magniflex» (Італія). Продавець-консультант магазину «Меблі Вашого стилю» допоможе Вам вибрати необхідну модель серед дуже великої кількості варіантів з урахуванням Ваших вподобань щодо жорсткості матрасу, Вашої ваги та зросту. Велика кількість моделей матрасів також дозволяє вибрати матрас в необхідній Вам ціновій категорії без додаткових витрат.

3

Однією з цікавих особливостей виробництва меблів для дому є виготовлення на фасадах, наприклад, дитячих меблів або поверхнях журнальних столів «принтів» (будь-яке зображення, фото). Для хлопчиків Ви можете замовити меблі в футбольному стилі – на меблях будуть зображення м’ячів, улюблених гравців та навіть елементи схожі на футбольні ворота зі справжньою сіткою! Якщо хлопець захоплюється чимось іншим – не біда – можливі зображення машин або мотоциклів, супергероїв, персонажів мультфільмів, космічна тематика тощо. Для дівчаток пропонуємо зображення квітів, принцес, прикрас тощо. Журнальний стіл з «принтом» може стати прикрасою Вашої кімнати або гарним подарунком для близької людини або знайомого. Ви можете замовити на поверхні стола зображення, що відповідає Вашим уподобанням або уподобанням того, кому Ви даруєте цей стіл. Наприклад, заставка з комп’ютерної гри, мисливство або рибалка, суші або кава, музика або мистецтво, сімейне фото, квіти або цікаві візерунки, можливо зображення пов’язане з професійною діяльністю тощо.

4

Виготовлення меблів комерційного призначення

В магазині «Меблі Вашого стилю» приймають замовлення на виготовлення офісних меблів. Це може бути кабінет керівника або меблі для персоналу. Існує прайс-лист зі стандартними моделями офісних столів, тумб та шаф і Ви можете зкомплектувати необхідну кількість меблів для офісу прямо в магазині або залишити заявку на індивідуальне виробництво і отримати Ваші меблі за 1-2 тижні. За бажанням усі меблі комплектуються необхідною кількістю стільців, крісел для персоналу та керівників.
Останнім часом великим попитом користуються торгові меблі для магазинів, аптек, банківських установ. Магазин «Меблі Вашого стилю» іде на зустріч тим, хто займається бізнесом в Чернігові, тому надає можливість представникам малого та середнього бізнесу купувати меблі в розстрочку, виплачуючи частинами без будь-яких відсотків!

5

Виготовлення м’яких меблів

Велика кількість моделей диванів (кутових або прямих) та крісел представлена в магазині «Меблі Вашого стилю». Більшість з них можна купити або замовити в різних варіантах тканин, механізмах розкладання та розмірах. Процес виготовлення займає 2-3 тижні. Надсучасні технології виробництва та останні віяння моди на тканини дозволяє зробити Ваш диван унікальним, модним, зручним та ідеально пристосованим під стиль Вашого дому. Можлива також реконструкція Ваших старих меблів!

6

Ковані меблі

Новим та цікавим трендом являються ковані меблі. Металеві ліжка з візерунками, дзеркала, вішалки та банкетки дуже стильно виглядають у будь-якому помешканні. Ви можете вибрати та замовити необхідний елемент в магазині та насолоджуватись красою та довговічністю кованих меблів багато років!

7

Сейфи для коштовностей, документів або зброї

В магазині «Меблі Вашого стилю» Ви можете замовити меблі з вмонтованим сейфом або купити сейф окремо. Під час подорожей в Єгипет, Турцію або іншу країну багато хто переконався в зручності сейфу, що вмонтований в шафі. Це запобігає крадіжкам або небажаному доступу співмешканців, насамперед дітей. Дуже велика кількість моделей, варіантів закриття, розмірів сейфів дозволяє вибрати необхідний Вам сейф, почувати себе спокійніше та зберігати цінні для вас речі в надійному місці.

8

Меблеві фасади з МДФ

Основною частиною виробу, на яку в першу чергу звертаєш увагу є фасади. Під час виробництва меблів дуже важливо підібрати якісні та стильні фасади до свого нового виробу. А можливо Ви вирішили трошки оновити вигляд старої кухні та замінити фасади (двері). Магазин «Меблі Вашого стилю» пропонує містянам та виробникам меблів сучасні МДФ фасади за цінами виробника! Дуже великий вибір плівок та варіантів фарбування. Для постійних клієнтів надаємо зразки матеріалів, каталоги. Стислі строки виготовлення замовлення та низькі ціни Вас приємно здивують!

9

Електроінструмент та корисні дрібниці

В процесі виробництва меблів головним чинником, що впливає на якість виробу є інструмент та обладнання. В магазині «Меблі Вашого стилю» Ви можете придбати інструмент для виробництва або домашнього використання за цінами постачальника. Також в продажу є корисні дрібниці такі як: скотч, свердла, вимірювальні рулетки, клей, шліфувальні полотна та засоби догляду за меблями.

Workshop

Запрошення до співпраці

Запрошуємо місцевих виробників до співпраці! Якщо Ви виробляєте якісну продукцію, що може прикрасити інтер’єр наших містян та маєте можливість і бажання реалізовувати свої товари за цінами нижче ніж у торгівельних мережах Чернігова, то магазин «Меблі Вашого стилю» з задоволенням пропонуватиме Ваші товари нашим покупцям. Головні вимоги – це якість та помірна ціна!
Отже запрошуємо покупців в магазин «Меблі Вашого стилю» і бажаємо вдалих та корисних покупок! Маємо надію, що Ви обов’язково знайдете те, що Вам необхідно задля того щоб зробити Вашу оселю більш затишною та комфортною!

11

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button