Суспільство

Менська молодь отримала простір для дозвілля (Фото)

Учора відбулося урочисте відкриття молодіжного простору FREEDOM SPACE у Комунальному закладі «Центр культури і дозвілля молоді» Менської міської ради. Даний проєкт вдалося реалізувати у співпраці з Програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Про це повідомляє міська рада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Особливе свято: у Чернігові організували «казку» для дітей загиблих воїнів (Відео)

Наразі створені всі умови, аби молодь міста змістовно і з користю могла проводити час: мультимедійне обладнання та інша техніка, зручні меблі, облаштована фуд зона. Тож на теренах молодіжного простору можна і в Інтернеті попрацювати, і в настільні ігри пограти, сучасну музику послухати, подивитися фільм. Зрештою, просто поспілкуватися з ровесниками у комфортних умовах! У перекладі з англійської мови «FREEDOM SPACE» – це означає простір свободи. І символічно, що цю назву запропонували саме юні жителі громади.

Адже мобільний молодіжний простір – це сучасно облаштована територія для юних жителів громади, де молоді люди зможуть якісно, безпечно, різноманітно та цікаво проводити свій вільний час. У рамках даного проєкту планується проведення пізнавальних, освітніх, розважальних заходів: тренінгів, семінарів, вечорів відпочинку. А також кіновечорів, літературних, музичних зустрічей, заходів патріотичного спрямування, вечорів настільних ігор.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button