Суспільство

Менський зоопарк потребує допомоги

Зоопарк у Мені відкритий для відвідувачів і потребує допомоги.

«Сіно, солома, грубий корм (буряк, морква) у нас є, на сезон, десь на місяць, вистачить. Тут ми продержимося. М’ясо є: ТОВ «Мена-Авангард», «Куковицьке» нам продають. Поки ще гроші на спец рахунку є, то трохи купуємо. Цього місяця м’яса закупили на 30 тисяч. Якщо вже зовсім критично буде, то є на запас вівці, кози – з м’ясом продержимося»,- пише Людмила Боюн.

Однак, мавпочкам потрібне варення, олія, якісь жири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Менській громаді працюватиме Starlink

«Може, у когось є старе варення, навіть дворічної давнини – ми з радістю приймемо. Основне, що нам треба – риба. Адже пелікани нічого іншого не їдять. Ми зверталися у Корюківський, Сновський район – нам дали на тиждень. У себе в озері трохи зловили, на 3 дні. Але цього дуже мало. Без риби нам ніяк. Всі обіцяють, але ніхто нічого не дає.

Фруктів немає, крупи закінчуються. В одному з менських магазинів взяли мішок, але це крапля в морі. Крупа підійде будь-яка: перловка, ячка, пшенична. Яєць немає. Скрутно нам»,- зазначає віона.

Зараз відвідувачів немає, а отже гроші скоро закінчаться, адже зоопарк не отримує фінансування.

«Хоча зоопарк відкритий, ми працюємо кожного дня з 8 до 17. Квиток коштує для дорослого – 80, дитячий – 50, дітям до 5 років – безкоштовно. Але люди не йдуть. А нам потрібні відвідувачі. І звірям теж»,- пише Боюн.

Якщо ви хочете допомогти зоопарку спонсорською допомогою, це можна зробити, перерахувавши кошти:

р/р UA 363052990000026008016302850

АТ КБ «ПриватБанк» Чернігівське РУ

Код ЄДРПОУ 05530010

Іпн 055300125125

Тел. (04644) 2-10-52

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button