Суспільство

Мер Чернігова розповів про свою зарплату

Міський голова запропонував оприлюднити заробітну плату (з преміями) голів районних у м. Чернігові рад через засоби масової інформації.

За словами Владислава Атрошенка, йдеться про витрати бюджетних коштів, тому ці дані мають бути відкритими. Водночас, за його інформацією, керівництво районних рад міста, імовірно, отримує за свою роботу суттєво більше, ніж це було б логічно в системі органів місцевого самоврядування Чернігова.

— Коли закладалося фінансування, очевидно, ви просили ці кошти для своїх працівників, але нарахували собі. Але ви керуєте бюджетними коштами в місті, де середня зарплата працівника – 3,5 тис. грн. Я як міський голова отримую з усіма доплатами та преміями 14 тис. грн. Тож навряд чи етично буде, щоб ваша зарплата була більша чи на рівні міського голови.

Те саме стосується і визначення розміру премій службовців, що не повинен бути завжди 100 % для всіх. Адже премія – це мотивація працівника, – наголосив міський голова.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. фото — дуже символічне )))) на фоні того що заробляє Атрон на своєму спільному з Кулічем бізнесі — 14 тисяч — це… 0,00000000001 копійки ))

Back to top button