Суспільство

Мер хоче увічнювати імена підприємців, які зробили фінансовий внесок у розвиток інфраструктури міста

На черговій нараді міського голови з керівниками та структурних  підрозділів міської ради та комунальних підприємств, яка відбулась 13 липня, Владислав Атрошенко наголосив на важливості соціальної відповідальності бізнесу і вчергове висловив щиру подяку представникам ЦУМу, які своїм коштом здійснили реконструкцію площі напроти торгового центру. Міський голова закликав інших підприємців Чернігова наслідувати приклад власників ЦУМу і також брати участь у розвитку Чернігова та його інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевірка в Чернігівській ОДА: департамент екології «просканують» на аудиті

Окрім цього, Владислав Атрошенко запропонував у якості винагороди для підприємців створювати спеціальні бронзові таблички з іменами меценатів та назвами їх компаній. Ці таблички можна встановлювати біля елементів благоустрою, створених за кошт бізнесменів, або безпосередньо на них.

На думку міського голови, це давало б чернігівцям інформацію про те, які місцеві підприємці є найбільш соціально відповідальними та мотивувало б представників бізнесу брати участь у покращенні благоустрою власного міста. Першу таку табличку Владислав Атрошенко запропонував встановити на площі біля ЦУМу.

Також пролунала думка з приводу іменних лавок, які можна встановлювати на відремонтованому Дитинці на честь бізнесменів меценатів, зробивших свій внесок у розвиток Чернігова.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button