Суспільство

Мережа АТБ відновлює роботу 8 магазинів на Чернігівщині

Найбільша українська торгівельна мережа АТБ відновлює нормальну діяльність своїх магазинів на Чернігівщині після припинення обстрілів окупантів.

В регіоні для забезпечення його мешканців продуктами харчування і товарами першої необхідності відновили роботу 8 магазинів АТБ. Як відомо, корпорація не здійснює діяльності на тимчасово окупованих територіях, а також заради забезпечення безпеки своїх співробітників та покупців тимчасово припиняє роботу магазинів АТБ в локаціях, де ведуться активні бойові дії.

photo_2022-04-11 17.46.00
Магазин АТБ 674/ г.Сновск

В складних умовах воєнного часу та підвищеного ризику АТБ поступово відновлює роботу зачинених раніше магазинів в регіонах. Для відновлення роботи на Чернігівщині АТБ вибудовує та налагоджує систему логістики для поставок в магазини на нещодавно звільнених від окупантів та безпечних територіях.

Нині в регіоні працюють магазини за адресами у містах та населених пунктах:

  • Бобровиця по вул. Бичка О., 2
  • Городня — вул. Чернігівська, 5
  • Корюківка — вул. Шевченка, 72 б
  • Ніжин — вул. Шевченка, 2
  • Новгород-Сіверський — вул. Губернська, 1
  • Славутич — вул. Привокзальна, 7
  • Сновськ — вул. Незалежності, 2

З початку війни АТБ робить все можливе для заповнення магазинів асортиментом товарів. Адже багато постачальників мережі також знаходяться у зонах бойових дій, в окупованих регіонах або відрізані від транспортного сполучення через руйнування дорожньої інфраструктури. Втім, АТБ оперативно знаходить нових постачальників, а також налагодила власний імпорт харчів і товарів першої необхідності із-за кордону, для задоволення попиту та подолання дефіциту певних продуктів харчування українського виробництва. На полицях АТБ можна зустріти товари із Польщі, країн Балтії, Чехії, Італії і Туреччини. Як відомо, такий оперативний імпорт на час війни дозволив український уряд — зарубіжні товари можуть продаватись в українських торгівельних мережах в оригінальних упаковках з країн походження без дублювання інформації на них українською мовою.

photo_2022-04-11 17.46.17
Магазин АТБ 674/ г.Сновск

З початку вторгнення російських до України внесок корпорації АТБ в обороноздатність країни та реалізацію гуманітарних проєктів перевищив 200 млн грн. Із них 100 млн грн — сплачені наперед до державного бюджету податки. Інші кошти спрямовано на гуманітарні проєкти для надання допомоги мирним мешканцям у зонах бойових дій або під час евакуації, медичним установам, волонтерським організаціям та прихисткам для біженців. 

У магазинах АТБ розгорнута загальнонаціональна програма збору гуманітарної допомоги та екіпірування для захисників України, які команда мережі часто власноруч доставляє у місця з найбільшою потребою.

Ще статті по темі

Back to top button