Суспільство

Мерська гільйотина може зависнути над ще однією головою

Два депутати від БПП – Василь Білогура та Роман Старіков – привели до сесійної зали своїх виборців.

Люди розпочали виступ зі скарги. Мовляв, 25 маршрут ходить нерегулярно та нечасто. Керівник чернігівського управління транспорту Олександр Бельський повідомив, що вже провели кілька перевірок: «Цей маршрут працює не гірше, а навіть краще за інших, – переконував Бельський. – Ми виїжджали на місце і не знайшли підтвердження сказаному.»

Слова чиновника підтвердив і перевізник. Пан Козир повідомив, що на зупинках, про які йдеться, вже стоять відповідальні люди. Та також не бачать проблеми, про яку розповідають кілька незадоволених жінок.

Тоді Роман Старіков підніс міському голові власний телефон і начебто показав фото забитого людьми 25 маршруту. До обговорення долучилися й довірені особи Василя Білогури, які мешкають у мікрорайоні Шерстянка.

З вимогою повернути старі автобуси та продовжити 39-й маршрут, що проходить через Подусівку аж до Шерстянки. Це обурило депутатку Любухіну: мовляв, один довжелезний маршрут (№ 30) уже зробили. Він проходить мало не через усе місто.

Та мер все одно пригрозив підлеглому: «Сашо, ну, я тебе прошу, розберімося з цим, бо за таке можна оголошувати догану, – сказав Владислав Атрошенко. – Дивись, а то будеш у теніс грати – ти це робиш непогано».

Хоч спеціалісти переконують: це питання не варто виносити на розгляд депутатів, адже воно в компетенції профільного управління. А відтак, технологи підозрюють, що славетна «гільйотина мера» нависла ще над одним керівником.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button