Суспільство

Мезинському національному природному парку виповнилося 15 років

У читальному залі Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені В. Г. Короленка відбувся круглий стіл «Визначні природно-заповідні об’єкти Чернігівської області. Мезинський національний природний парк». Захід організовано адміністрацією Мезинського НПП з нагоди 15-ї річниці його створення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віднедавна користувачі інтернету можуть віртуально прогулятися НПП «Мезинський»

Учасники круглого столу розглянули нагальні проблемні питання функціонування парку та подальші дії щодо його розвитку, привітали очільника закладу з ювілеєм, побажали плідної праці та успіхів у справі збереження природно-заповідних територій. До уваги присутніх були представлені науково-ілюстративні матеріали та кінофрагменти, присвячені Мезинському НПП, які наглядно презентували красу цієї мальовничої території.

Окрім представників адміністрації Мезинського НПП, в обговоренні взяли участь фахівці Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації, Державної екологічної інспекції у Чернігівській області, Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені В. Г. Короленка, Чернігівського обласного туристично-інформаційного центру, науковці та інші.

Департамент екології та природних ресурсів

Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button