Суспільство

Мільйони на міжнародні зв’язки Чернігівської міськради

Чернігівська міська рада має намір витратити майже 4 мільйони гривень на реалізацію Програми зміцнення і розвитку міжнародних зв’язків на 2022 – 2026 роки. Це питання розглянуть на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради. Загальна вартість програми – 3,8 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові може з´явитися притулок для жертв домашнього насильства (Відео)

Сьогодні Чернігів тісно співпрацює з іноземними дипломатичними представництвами, зокрема з такими містами та країнами, як Гомель (Білорусь), Меммінген (Німеччина), Тарнобжег (Польща), Петах-Тіква (Ізраїль), Габрово (Болгарія), Огре (Латвія), Градець-Кралове (Чехія) та ін. Паралельно міжнародну співпрацю міська рада має намір спрямовувати на розвиток співробітництва та зміцнення відносин і з новими потенційними партнерами, що сприятиме розвитку співпраці між організаціями та інститутами бізнесу, науки, культури, охорони здоров’я, освіти, спорту, молоді, туризму, житлово-комунального господарства, екології і розвитку альтернативних джерел енергії, а також реалізації інфраструктурних проектів.

У проєкті рішення цієї програми зазначено, що на ексклюзивну брендовану сувенірну продукцію хочуть витратити 976 000 гривень. На моніторингове дослідження тенденцій розвитку міст України та зарубіжжя щодо впровадження інновацій у міське господарство, інформування про зазначені напрацювання структурними підрозділами міської ради, організаціями, установами, тощо – 491 000 грн.

На проведення днів Меммінгема в місті Чернігів, а також інших міст-партнерів за домовленістю – 739 000 грн.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button