Суспільство

Волонтери Чернігівщини: Мисник привітав «ангелів війни»

Тут нема вікового цензу, розподілу за статтю, місцем роботи чи інтересами. Головне, що треба мати, — відкриту душу і бажання допомогти. Сьогодні Чернігівщина, як і вся світова спільнота, висловлює вдячність та шану волонтерам.

2018_12_05_volonteri (17)

Урочистості з нагоди свята відбулися в Чернігівському обласному молодіжному центрі. До вітань приєднався голова облдержадміністрації Олександр Мисник та вручив волонтерам почесні відзнаки ОДА.

«Дякую за ту титанічну працю, що йде від серця. Ви завжди там, де потрібна допомога. А 2013-2014 роки — час, коли волонтери отримали новий виклик, який з честю прийняли і гідно протидіють йому досі. Адже, коли ми єдині — ми непереможні», – Олександр Мисник, голова Чернігівської облдержадміністрації.

Уже п’ятий рік пліч-о-пліч волонтери йдуть з нашими захисниками на сході країни. Особливий уклін усім волонтерським родинам, які втратили своїх близьких.

Олександр Булах, старший офіцер відділу військово-цивільного співробітництва оперативного командування «Північ», майор:  «Я з особистого військового досвіду знаю, наскільки значимий пласт роботи ви, волонтери, взяли на себе. Робите просто тому, що так треба. Я впевнений, що лише великі люди здатні на такі великі вчинки».

2018_12_05_volonteri (15)

Тетяна Лепявко, волонтер Єдиного волонтерського центру: «Волонтери ніколи не хотіли і не хочуть бути в опозиції до влади. Ми маємо єдину мету — відновлення миру в усій Україні. Я переконана: коли кожен з нас перейматиметься ситуацією до глибини своєї кишені, то досягнення цілі неминуче близько».

Варто зазначити, що перед урочистостями у молодіжному центрі волонтери презентували свої організації, адже робота тут знайдеться кожному.

Творчі колективи подарували учасникам заходу художні номери.

2018_12_05_volonteri (28)

За високу громадянську свідомість, активну благодійну і гуманістичну діяльність та з нагоди Міжнародного дня волонтера:

2018-12-05_173626

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button