Суспільство

Відзначили кращих поліцейських Чернігівщини

Начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський подякував за самовіддану службу особовому складу та відзначив кращих співробітників. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Передусім, присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих Героїв.

— Кожен з вас щодня докладає максимум зусиль, аби у такий важкий час допомогти людям та зробити все, щоб вони почувалися захищеними, — звернувся до колективу Володимир Нідзельський. — Наші поліцейські цілодобово залишаються на варті безпеки і правопорядку. До основних завдань з протидії злочинності, які покладені на плечі поліцейських, зараз додалося й розмінування наших територій, несення служби на блокпостах, евакуація населення з прикордоння, розслідування воєнних злочинів росіян. Хочу подякувати всім, хто щодня на варті, щодня під ризиком, щодня на передовій війни: і з ворогом-агресором рф, і з внутрішнім криміналітетом. Попереду в нас дуже багато роботи, але всіх нас об’єднує незламна віра у Перемогу.

З нагоди Дня Незалежності України та за особливі успіхи у виконанні своїх професійних обов’язків керівник обласної поліції вручив найкращим поліцейським грамоми і подяки від МВС, Національної поліції України, ГУНП і ДСНС в Чернігівській області, Чернігівської ОВА та обласної ради, нагрудні знаки від Міністерства оборони України та командувача ОК «Північ», а також вручив чергові спеціальні звання.

Проведення заходу підтримала первинна профспілкова організація ГУНП в Чернігівській області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button