Суспільство

Мисник проти нелегальних перевізників: голова ОДА позбавить їх ліцензій

Нелегальних перевізників пасажирів треба позбавляти ліцензій, оскільки нелегальні перевезення – це відсутність відповідальності за здоров’я і життя пасажирів, відсутність страховок, несплачені податки та хаос на ринку перевезень.

На цьому наголосив під час наради голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник.

«І це далеко не всі мінуси роботи перевізників, які не мають дозвільних документів. Маю намір вирішити це питання за найкоротші терміни. Сьогодні провів перше засідання новоствореної міжвідомчої робочої групи з питань функціонування ринку автомобільних пасажирських перевезень на Чернігівщині. На засідання запросив представників Антимонопольного комітету, Патрульної поліції, Укртрансбезпеки, ГО «Всеукраїнська асоціація автоперевізників».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У міськраді підтримали програму компенсації перевезень для пільгових категорій

Разом запланували кілька ефективних заходів щодо притягнення до відповідальності перевізників-нелегалів, та головне – надіслав листа міністру інфраструктури України В.Омеляну з проханням доручити Держслужбі з безпеки на транспорті провести позапланові перевірки найзлісніших порушників – ФОП Пєшков Г.Є., ПП «Чернігівавтотранс», ПП «Комфортавтотранс», ПП «Торнадо-Люкс» із метою позбавлення їх ліцензій. На черзі – решта 14 нелегалів, список яких комісії добре відомий», – зазначив Олександр Мисник.

Ще статті по темі

Back to top button