Суспільство

Містичне правосуддя: в Чернігові безпідставно обвинувачують будівельну фірму

Імідж

Нещодавно в чернігівських ЗМІ опублікували резонансну інформацію про те, що будівельна фірма ТОВ «Укрспецсервіс» нібито підозрюється у розкраданні державних коштів. Фірму з багаторічним досвідом і бездоганною репутацією звинуватили в махінаціях довкола реконструкції котельні Чернігівської центральної районної лікарні. І це попри те, що котельня після реконструкції працює ідеально, замовник (лікарня) не має жодних претензій до виконавця. Більше того, ТОВ «Укрспецсервіс» виграло відкритий прозорий тендер через «Prozorro» і якісно виконало роботи, заощадивши державі майже мільйон гривень.

Загалом ситуація дуже дивна, адже будівельна фірма має всі документи, які підтверджують, що робота проведена чесно і якісно. Утім, слідчі чомусь цілеспрямовано не хочуть розглядати тих документів-доказів. Більше того, суд тричі зобов’язав слідчого провести додаткову експертизу враховуючи всю наявну документацію. Але хоч як би парадоксально це не звучало, рішення Феміди слідчі ігнорують.

152dde14-1112-409d-bfb5-e6adaa3df6a2

Керівник ТОВ «Укрспецсервіс» Віктор Козлов занепокоєний цією ситуацією, адже описані вище факти – це лише верхівка загадкового айсберга. Більше подробиць – на відео.

111

222

333

Ще статті по темі

7 коментарів

  1. Одно из немногих предприятий города которое осталось на ногах и пытается развиваться, создавать рабочие места и платить достойную зарплату! А то что на них идет облава уже как несколько лет дабы прикрыть и не дать работать — это знают в городе почти все!

  2. Это единственная фирма в городе и обл. которая производит модульные котельные и поставляет их по всей территории Украины! Да и вообще реально мощных предприятий с таким опытом и наработанной инженерно-технической базой у нас в области от силы штук 10, в сфере теплоэнергетики и вовсе одна, вот ее и добивают! С*ки!

  3. Просто контора участвует в 90% государственных тендеров по своей тематике в Украине, много кому мешают распилить и много кому переходят дорогу в освоении денег, давая хорошую цену и экономию бюджетных денег не теряя при этом качества! Вот так и тут, дали экономию больше 20 %, а «кто-то» рассчитывал на эти денюжки)

  4. Присоеденяюсь к коментариям выше. Если подрядчики от власти делают огромные нарушения, на них «закрывают глаза». А если не благославлены, то придумают.

  5. Дыма без огня не бывает…Не все там там так хорошо….

    1. Достоверно могу сказать, так как работаю в ЦРБ, хотели на этом тендере 1 млн. распилить, а тут зашла фирма, дала скидку и все построила в лучшем виде, никому ничего не обещая) вот все сорвались с цепи да кусаются.

  6. Да все тут ясно, хотят отжать контору, слишком лакомый кусочек и без крыши.

Back to top button