Суспільство

На Чернігівщині через потужний снігопад поліція посилила контроль за ситуацією на автошляхах області (Фото)

Поліція разом з рятувальниками та службою автомобільних доріг забезпечує безперешкодне пересування транспорту автошляхами області.

Метеорологи обіцяли 25 грудня на Чернігівщині ускладнення погодних умов — пориви вітру 15-20 метрів за секунду, хуртовини, налипання мокрого снігу та ожеледицю на дорогах. Поліція зважила на прогноз і з ранку почала готуватися до роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщину суне потужний сніговий циклон

Вже після обіду на службу 102 надійшла перша інформація про затор у Козелецькому районі на трасі «Пилятин-Носівка», там через нечищену дорогу припинився рух автотранспорту в обидві сторони. Доки півсотні автівок чекали, щоб техніка розчистила дорогу, група реагування патрульної поліції забезпечувала безпеку. Рух оперативно відновлено.

Близько 18 години в селі Новий Биків Бобровицького району утворилася 3-кілометрова пробка. На трасі зіткнулися два легковики і багатотонну фуру, яка загальмувала біля місця ДТП, розвернуло. В результаті перекрило рух по дорозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою погода буде на Новий рік: тижневий метеодайджест

Група реагування патрульної поліції організувала об’їзд, доки рятувальники за допомогою тягача ЗІЛ-131 витягали та розвертали багатотонну фуру. На відновлення руху пішло майже дві години, наразі рух відновлено.

Ситуація на автошляхах області контрольована, поліція посилено патрулює автошляхи та допомагає водіям разом із співробітниками ДСНС. Всі головні магістралі області розчищені, ситуаційний центр ГУНП в Чернігівській області радить автовласникам утриматися від поїздок, які можуть зачекати.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button