Суспільство

Модернізація освіти в Чернігові: у школах відремонтують туалети, замінять вікна і закуплять електронні дошки

«Про міську цільову Програму розвитку освіти м. Чернігова «Освіта в житті нашого міста на 2017-2021 рр.» йшлося на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради. Освітню програму, розраховану на наступні п’ять років, писали освітяни всього міста, зокрема свої пропозиції до неї внесли директори освітніх закладів обласного центру. Почитати документ можна на сайті міського управління освіти.

Про це на засіданні доповів начальник відомства Василь Білогура.

Свої побажання висловив і чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Він, зокрема, наголосив, що у програмі має бути враховане фінансування як для модернізації освітнього процесу, тобто організація навчальних семінарів для вчителів, купівля комп’ютерів та електронних дошок для учнів, так і фінансування для покращення умов навчання загалом. Це стосується ремонту дахів, туалетів і заміна вікон.

«Скільки я оце буду жити з тими туалетами і скільки ми будемо збирати на їх ремонти гроші з батьків? Треба поставити крапку в цьому питанні. Те саме стосується і вікон. Щороку міняємо по 5 вікон, чи можемо ми нарешті замінити одразу всі і забути про цю проблему?», — зазначив Владислав Атрошенко.

До речі, міський голова попросив присутніх підтримати цільову освітню програму.

Ще статті по темі

Back to top button