Суспільство

Молодь Чернігівщини серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Безпечна країна»

Днями у Києві нагородили юних переможців Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт з безпеки дорожнього руху та протидії булінгу. Серед фіналістів – школярі з Чернігівщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учні з Чернігівщини їдуть на міжрегіональні дебати проєкту «Молодь дебатує»

Конкурс ініціювали та оголосили в травні цього року Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» спільно з Міністерством освіти та науки України та Міністерством інформаційної політики у рамках національного проекту «Безпечна країна». Одним із партнерів виступила Національна поліція України.

З травня по жовтень молодь з різних куточків України надсилала на конкурс свої роботи. Приємно, що з близько тисячі фото- та відеоробіт талановиті учні з Чернігівщини представили одні з найкращих проектів.

У номінації «Молодь за безпеку дорожнього руху» ІІ місце з фотографією «Віртуальний світ» посіли 14-річний Нікіта Ходарченко та 15-річна Аліна Чічкан з Деснянського позашкільного навчального закладу «Центр творчості дітей та юнацтва» (Козелецький район).

konkurs_bezpechna

Переможцем відкритого незалежного онлайн-голосування, призером глядацьких симпатій став колаж-попередження «За крок до безпеки». Це колективна робота учнів Корюківської гімназії №1.

konkurs_bezpechna_2

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button