Суспільство

Молодь у громаді на Чернігівщині запрошують на стажування до міської ради

У Корюківці молодіжний центр «КУБ» у співпраці з багатьма організаціями й установами Корюківської громади реалізують актуальний проєкт «Свідомий вибір – успішне майбутнє». Проєкт передбачає надання можливості здебільшого старшокласникам пройти одно- чи кількаденне стажування за спеціальностями, які вони для себе вибрали.

Цьогоріч старшокласники вже пройшли різне стажування, зокрема у туристично-готельному комплексі «Бреч», на СТО, в спортзалі, лікарні та інших закладах. Нині відбувається набір охочих пройти стажування в Корюківській міській раді. Щоправда, це можливість не для старшокласників, а для старшої молоді – віком від 18 до 25 років.

Набір оголосили ще кілька днів тому, але зацікавлених наразі немає.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Швеції відкрилася виставка, на якій представлені артефакти з Чернігівщини (Фото)

«Ще ніхто не зареєструвався. Бо це не просто ознайомче стажування, як зазвичай, а треба вибрати напрямки, за якими відбуватиметься стажування. Адже в міській раді є різні відділи. Окрім того, на стажування треба ходити протягом двох тижнів, по чотири години часу щодня виділяти. Людей, які пройдуть стажування, занесуть до кадрового резерву. Це офіційна процедура буде. Тож це радше ініціатива для студентів, які хочуть працювати в органах місцевого самоврядування», – зазначає Володимир Онищук, директор Корюківського молодіжного центру «КУБ».

Охочих шукатимуть до 25 лютого. Але щонайбільше планують набрати трьох осіб. Бо з ними треба буде скласти плани, згідно з якими вони проходитимуть стажування. Також потрібно буде домовитися з відповідними спеціалістами в міській раді, які їх супроводжуватимуть.

Володимир Онищук переконаний, що охочих знайдуть, і стажування, звісно, відбудеться.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button