Суспільство

«Море по коліно»: величезні ями на Толстого (Фото)

Жахливі ями на вулиці Толстого. Місцеві мешканці б’ють на сполох. Адже вибоїни на шляху до школи неподалік 140-го та 152-го будинків за негоди заливає дощовою водою – і тоді малечі не обійти калюжі. Неодноразово мешканці зверталися до КП «Новозаводське» та пояснювали важливість ремонту цієї дороги.

«Ну хіба ж не видно, що її давно треба було відремонтувати, – обурюється місцевий мешканець Микола Хоменко. – Ми і підписи збирали, як Атрошенко балотувався в мери. То нам обіцяли відремонтувати дороги. Ну от вибрали його, а біля під’їзду ні дитині пройти, ні старому.»

Керівник КП «Новозаводське» Віталій Морський повідомив, що роботи з ремонту прибудинкових і міжбудинкових проїздів тривають. Цього року на асфальтування біля будинків на Новозаводський район виділили 2 млн 424 тис. грн.

«Ми ж не можемо одразу все місто заасфальтувати, – пояснює чиновник. – Ви ж бачите, роботи ведуться. Ось уже відремонтували проїзд біля 94-го та 98-го будинків на вулиці Толстого».

Асфальт там дійсно гарний, хоч поклали його ще минулого року. Обіцяли продовжити роботи. Та цьогоріч чомусь про обіцянку забули. Натомість, як повідомив Віталій Морський, почали ремонтувати асфальтне покриття на вулиці Козацькій і міжбудинкові проїзди по вулиці Івана Мазепи, 47, 49, 51. Такі ж роботи виконують на проспекті Перемоги. І так уже освоїли 1 млн 900 тисяч. Мешканці нарікають, що чиновники неправильно розставляють пріоритети, адже про ремонт дороги до школи неодноразово просили батьки учнів ЗОШ № 24.

«Це ж не я визначаю першочерговість робіт, – пояснює Віталій Морський. – Перелік об’єктів погоджує спеціальна депутатська комісія, головою якої є депутат Олександр Антонов. Ось вони, мабуть, виїжджають за вказаними адресами й обирають, які об’єкти важливіші».

Хотілося б наступного разу, коли така комісія об’їжджатиме подібні об’єкти, залучати й журналістів. Можливо, саме представники ЗМІ зможуть показати депутатам небезпечні місця Чернігова.

Наталія Тягнирядно

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. ну деньги уходят в Нужном направлении… например новые остановки… найдите новы там, где их никогда небыло… подсказка — АТБ на перекрестке Горького-Победы,Полуботка-Молодшего (между вонкоматом и педом). две есть.

Back to top button