Суспільство

Мовні табори для дітей – саморозвиток і корисний відпочинок

Гармонічний, всебічний розвиток дитини – запорука її успішної самореалізації. З користю можна використати не лише навчальний період, а й вихідні та канікули. Дитячі мовні табори вважаються одним із найкращих варіантів дозвілля, який сприяє підвищенню рівня володіння іноземною мовою для школярів різного віку. Вибір компанії-організатора з позитивним досвідом роботи, сильною базою педагогів та гарними відгуками дозволить водночас досягнути двох ключових цілей – поглибити знання дитини та заповнити вільний час у графіку корисними справами, новими враженнями.

Переваги мовного табору

Літній табір з іноземної мови створений для поглиблення рівня володіння нею, спонукання дітей до практичного застосування знань, навичок, з метою зацікавлення, сприяння самостійній підготовці. Таким чином, формується особливе мовне середовище, у якому легко й комфортно обмінюватись інформацією, застосовувати нове на практиці. Немає потреби примусово щось вивчати, виконувати формальні завдання, як на уроці чи приватному занятті з репетитором.

Головні переваги формату:

  • вивчення іноземної мови з носіями мови – native-speakers;
  • симбіоз насиченої навчальної програми та цікавих розваг;
  • нестандартні підходи до ведення занять.

Як свідчать відгуки, найкращі мовні табори для дітей створені на базі британських стандартів навчання англійської. Важливо, що для кожної дитини можна індивідуально підібрати програму з оптимальною інтенсивністю вивчення й навантаженням.

Ключові види діяльності та особливості проведення занять

Безумовною перевагою мовних таборів з англійської мови є те, що їхня програма поєднує в собі найефективніші освітні технології та методики. Повне занурення в живе мовне середовище дає можливість швидко засвоїти та запам’ятати інформацію.

Головні види діяльності:

  • розвивальні, групові, парні заняття;
  • проектна робота;
  • тренінги;
  • майстер-класи;
  • цікаві заходи, розваги, активності (змагання, чемпіонати, створення радіостанції, презентації, зустрічі з відомими людьми, представниками ВНЗ інших країн, конференції тощо).

Юний кемпер зможе самостійно вибрати цікаву для себе тематику програми та зручну зміну. Ранок починається з нестандартної (наприклад, танцювальної) зарядки, протягом дня відбувається спілкування з носіями живої розмовної мови, організовується командна робота. Важливо, що перед дітьми немає суворих меж чи конкретних завдань щодо форми роботи, дозвілля. Для учасників готують багато хобі-напрямків, доступних видів спорту, різних варіантів проведення занять.

Наприкінці зміни кемпери проходять тестування (підлітки – ще й на профорієнтацію), отримують сертифікат про рівень володіння мовою.

DEC Camp – це найкращий варіант для організації корисного та цікавого дозвілля, легкого покращення рівня володіння англійською, ефективної підготовки до здачі іспитів, навчання в закордонних закладах.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button