Суспільство

Одноріжки, які піднімають настрій, і милі антистреси: рукотворні шедеври Карини Кравчук (Фото)

Справу до душі мають багато людей. Серед таких – Карина Кравчук. Вона вже не уявляє свого життя без плетіння м’яких іграшок. Ця справа приносить дівчині силу-силенну позитивних емоцій. Подобається і процес плетіння, і бачити радість у дитячих очах, бо малюки залюбки бавляться іграшками, створеними руками Карини.

Карина Кравчук народилася у селі Новозлатопіль Запорізької області. За словами дівчини, до Чернігова вона приїхала, аби займатися улюбленою справою та паралельно здобувати освіту. Зокрема вже отримала спеціальність вчителя фізичної культури.

А ось любов до рукоділля Карині прищепила мама, причому своїм прикладом.

«Разом вечорами ми займалися вишивкою та плетінням. Але вишивка відійшла на задній план і я з головою поринула у плетіння. Якось в інтернеті наткнулася на плюшеву пряжу і вирішила подивитися, що з неї в’яжуть. Так і почала створювати м’які іграшки, які приноситимуть задоволення й теплі емоції малюкам та їхнім батькам», – у коментарі для ЧЕline зазначила Карина Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Носівці хочуть показати найкращі надбання світу та місцевий колорит: потрібна підтримка новаторського проєкту

Дівчина розповіла, що ніколи не сідає за роботу в поганому настрої. І з-поміж усіх іграшок їй особливо подобається плести зайчиків. Адже їхні вушка – це милий антистрес. А ще до вподоби плетіння одноріжків. Бо вони яскраві, чим і піднімають настрій і додають у життя барв.

«Люблю плести з відчуттям розрядки та розслаблення. Оскільки викладаю свої роботи у соціальних мережах, їх бачать інші. Багато знайомих і друзів купують іграшки для своїх дітей і як оригінальні подарунки. За мету заробляти на свої виробах не ставлю. Мені хочеться радувати та дарувати приємні емоції», – зауважила Карина.

Також дівчина зазначила, що щодня намагається зробити хоч декілька петельок, але не завжди вдається.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Спілкувалась Ірина Осташко

Фото надала Карина Кравчук

Ще статті по темі

Back to top button