Суспільство

МудраАнгелики – помічники Святого Миколая

Який рецепт турботи ? Бажання зробити добро для ближнього, чесність та командна робота і, звісно, трохи смаколиків. Наша школа —  люди, що здатні творити дива та дарувати тепло, незважаючи ні на що!

Хто, як не ангелики є справжніми помічниками Святого Миколая, даруючи трохи любові та добра людям, які цього потребують.

Почалося все із «Маленької пекарні», де наші учні та їх батьки випікали імбирні печива у вигляді янголяток, щоб  разом із власноруч створеними листівками та малюнками, відправити нашим захисникам до свята Миколая.

Не забули наші учні і про однолітків з Семенівської громади, що живутьна прикордонні Чернігівщини. В рамках акції  ГО «Сяйво Сіверщини»  «Від дитини до дитини» наші учні  передали  дітямсолодощіта малюнки зі словами підтримки.

Наближаючись  до Різдва робота кипіла у всіх: учнів, батьків, педагогів. Всі готувались не тільки до контрольних і діагностувальних робіт, а й до благодійного різдвяного ярмарку.

Вишукані мистецькі твори наших учнів створили справжній ажіотаж серед гостей школи. Власноруч зроблені солодощі, вітамінні напої   — не просто смакували, але і гріли душу, вражаючи різнобарв’ям та винахідливістю. Все це було заради тих, хто береже нас . Усі зібрані кошти-142 тисячі, стануть внеском для підтримки наших захисників (квадрокоптер DJI Mavic 3 FlyMoreCombo, дефібрилятор для екіпажу Медичної служби Інтернаціонального легіону ЗСУ).

Ініціатива наших дітей вражає, закінчивши ярмаркувати, одразу прийняли рішення зібратися гуртом, щоб наколядувати додаткових коштів для підсилення донату, бо є потреба у захисників на портативну підзарядну станцію. Сьогодні, як ніколи важливо пам’ятати, що допомога кожного із нас важлива для нас самих і наших воїнів, бо всі ми творимо спільне майбутнє, де немає місця темряві.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button