Суспільство

На Борзнянщині поліцейські провели уроки

У загальноосвітній школі села Велика Загорівка Борзнянського району пройшла інформаційно-профілактична бесіда на тему «Види правопорушень та передбачена законом відповідальність за них».

pm852image001

Про це ЧEline повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Її провели старший інспектор управління превентивної діяльності ГУНП у Чернігівській області лейтенант поліції Анна Демидова спільно з інспектором Борзнянського відділу поліції ГУНП в області лейтенантом поліції Юлією Бурдою.

Діти активно брали участь у обговоренні різних змодельованих ситуацій, демонстрували свій рівень правових знань і ставили запитання на теми, які їх найбільше цікавлять.

pm962image002

Також профілактичну бесіду було проведено і з найменшими учнями цієї школи, на якій жінки-поліцейські розповіли дітям про норми поведінки в школі та побуті, правила поведінки на вулиці, ставлення до пропозицій незнайомих дорослих щодо подарунків, пропозицій покататися чи пограти в ігри тощо.

Поліцейські надали дітям рекомендації, як не стати жертвою правопорушення та як поводитися в тій чи іншій нестандартній життєвій ситуації.

Ще статті по темі

Back to top button