Суспільство

На Чернігівщині чоловік збудував для сина будиночок на дереві (Фото)

Безперечно, кожен із нас у дитинстві про щось мріяв. Зазвичай ці мрії суто дитячі і в дорослому житті втрачають свою актуальність. Але втілення їх у життя саме в потрібний час робить дитинство щасливішим, відповідно, й особистість формується більш гармонійна, позитивна, з довірою до світу.

Що все має бути своєчасно, на власному досвіді переконався Ярослав Крот зі Сновська. До слова, він уже втілив у життя дитячу мрію свого маленького сина – зробив для нього будиночок на дереві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З понеділка у Чернігові запрацює ще один автобусний маршрут

«Цей будиночок я змайстрував для свого сина, якому п’ять років. Зробив, бо свого часу не встиг втілити в життя дитячу мрію старшої доньки. Коли їй було п’ять чи шість років, то вона просила: «Тату, зроби халабуду». Тато завжди відповідав: «Так, зроблю». Але нічого не робив. А нині доньці вже виповнилося 18 років… Діти ростуть, то треба дитячі мрії виконувати, знаходити для цього час. Відкладати якісь справи і робити те, що просять діти. Бо коли вони виростуть, то це вже не буде актуально», – у коментарі для ЧЕline зазначив Ярослав Крот.

Будиночок чоловік облаштував на шовковиці.

«Дерево було велике, то довелося трішки розрядити. Після цього і змайстрував хатку. Спершу вона була маленька, а потім розрослася за розміром. Щоб син міг до будиночка і друзів запросити. Тож нині спокійно вчотирьох там поміщаються», – пояснив чоловік.

Як бачимо, втілювати в життя дитячі мрії – нескладно. Потрібно лише небагато вільного часу і бажання.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко, фото – Ярослав Крот

Ще статті по темі

Back to top button