Суспільство

З понеділка у Чернігові запрацює ще один автобусний маршрут

У Чернігові працюватиме ще один автобусний маршрут — №29 «вул. Незалежності – вул. Індустріальна». Шлях його проходження:  вул. Любецька  — І. Мазепи  — просп. Миру  — просп. Перемоги  — І. Мазепи  — Індустріальна  — Толстого  — Музична. Запрацює маршрут з понеділка, 13 червня.

Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 10 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині еко-ферма розпочинає полуничний сезон

За словами начальника управління транспорту Олександра Рижого, внесення змін до тимчасових автобусних маршрутів стало необхідним у зв’язку з відновленням роботи тролейбусів, а також для розширення мережі транспортного сполучення мікрорайонів Чернігова з його центральною частиною та промисловими зонами.

Час роботи транспортних засобів встановлюватиметься в рамках допустимих комендантським часом. Маршрут починатиме свою роботу з 6-ої ранку, а завершуватиме о 21.00 год.

— Наразі послуги з пасажирських перевезень у місті здійснюють 59 автобусів та 32 тролейбуси. Пасажиропотік відстежується для того, щоб не було дублювання маршрутів. Крім того, закриваються ті частини міста, де ще не передбачені нові додаткові автобусні маршрути,  — додав Олександр Рижий.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button