Суспільство

На Чернігівщині капітально відремонтують два стадіони

У межах президентської програми «Велике будівництво» на Чернігівщині цього року капітально відремонтують два стадіони — у Носівській та Борзнянській громадах на загальну суму понад 15 млн грн.

Про це на брифінгу повідомила заступник голови Чернігівської ОДА Олена Дума.

«Ці два капітально відремонтовані стадіони не лише збільшать кількість спортсменів-любителів у громадах, а й дадуть можливість розвивати командні види спорту», — сказала Дума.

За її словами, у Носівці ремонтуватиметься 400-метровий легкоатлетичний стадіон дитячо-юнацької спортивної школи міської ради. У Борзні оновлення зазнає стадіон «Колос».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громадах Чернігівщини гуртом наводять весняну красу

Ремонтуватимуться об’єкти із залученням субвенцій ДФРР (майже 13 млн грн) та коштів місцевих бюджетів (2,3 млн). Наразі, зауважила Дума, визначаються замовники робіт, після чого буде оголошено тендер на визначення підрядника.

Заступник голови ОДА нагадала, що минулого року на Чернігівщині, в межах програми «Велике будівництво», побудували або капітально відремонтували 5 спортивних об’єктів на загальну суму 83 млн грн: чотири стадіони та спортивну залу. Капітальний ремонт одного з цих об’єктів — відкритого стадіонного комплексу в м. Остер — ще завершується.

Дума поінформувала, що на сьогодні в Чернігівській області розвиваються 83 види спорту, з яких 28 — олімпійські. В регіоні функціонують 46 ДЮСШ, у спортшколах, секціях і клубах систематично займаються спортом майже 30 тисяч осіб.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Укрінформ

Ще статті по темі

Back to top button