Суспільство

На Чернігівщині лікарі провели виїзні прийоми громадян у селах

У постраждалі від бойових дій села Чернігівської області, райони, де пошкоджені медичні заклади чи немає відповідного транспортного сполучення для покращення доступу до медичних послуг продовжують виїжджати мобільні бригади лікарів.

Так, з 6 по 8 червня лікарі Бобровицького центру первинної медико-санітарної допомоги провели виїзні прийоми громадян у селах Козацьке, Макарівка, Рудьківка та Кобижча, під час яких у фельдшерських пунктах громадського здоров’я та сільській лікарській амбулаторії провели поглиблений медичний огляд здобувачів освіти Бобровицької громади. Про це повідомляють в управлінні охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 400 викликів за добу: як лікарі на Чернігівщині працюють в умовах війни

Завдяки виїзним прийомам обстежено та надано кваліфіковані медичні послуги 63 учням Козацького ЗЗСО I-III ступенів, 42 учням Макарівської гімназії, 72 учням Рудьківського ЗЗСО I-III ступенів, та 192 учням Кобижчанського ЗЗСО I-III ступенів.

Під час виїзду медиків жителі зазначених сіл змогли не тільки пройти діагностику та отримати консультації лікарів, а й одержали безкоштовні лікарські засоби в якості гуманітарної допомоги.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button